Vrh A

26.10.2010 10:55

Vrh A *22.9.2010

Matka: Hyena z Azkabanu (černá, krátkosrstá)

Otec: Uriášek of Navel (černý, DS, krátkosrstý)

 

 Alkoholik

    Alkoholik bydlí v Praze se svojí novou majitelkou a hromadou dalších zvířat:)  

 

 

Admirál a Ananas

    Flekáčik s Admirálem bydlí v Plzni v hlodavčí rodině. Admirál vzal svoji novou samostatnost velice vážně a Ananáska u sebe dlouho bydlet nenechal, takže sourozenecké pouto bylo úspěšně přetrženo a už bydlí každý sám, jako sousedé:)

 

Alzheimer

    Ali bydlí v Praze jako jedináček (zatím:)) a pomáhá zmírnit smutek po zesnulém předešlém křečkovi z CHS Riky, který se dožil krásného věku. Určitě bude mít jen tu nejlepší péči, jakou si tenhle drobeček zaslouží!

 

Angína

    Angína bydlí v Hradci se svojí novou majitelkou, morčetem a králíkem. Nová majitelka si ji vybrala na základě povahy - Angína byla nejklidnější a nejhodnější a myslím, že olizování ruky při výběru rozhodlo:) 

 

Anafylaktický šok a Artyčok

    Fylda s Artym bydlí v Praze, jsou dárkem pro jednu mladou slečnu:) A Amaretto se také zalíbil, takže odjel spolu s Fyldou a Artyčokem, ale bude bydlet jinde...

 

 

 

Amaretto

    Amaretto bydlí v Ústí nad Labem jako rozmazlovaný jedináček svého majitele. Zprávy hlásí, že je mazel, jen tak dál!

 

 

 

 

Ančovička

Anča bydlí v Kralupech n/V u velmi milé rodiny s malou holčičkou, kterým jsem Ančovičku prodala, ačkoliv na ní byla předběžná rezervace, ale dětským očím se prostě nedá odolat! Anči se bude mít báječně, už teď se báječně má...

 

 

Alergie *Anetka*

Anetka se stala úžasně mazlivou a fotogenetickou dámou, bydlí ve Strakonicích v CHS Remilove a snad bude po Hyeně skvělou matkou:)

Karta v DB

 

 

 

Anýz *Bobísek*

Bobís je další z řady rozmazlovaných miminek a to že velmi rozmazlovaných:) Bydlí v Praze jako jedináček a má více pozornosti, než já, člověk by mu záviděl a moje maminka by se měla stydět!:)

Zpět